Laster Hendelser

Tidligere Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

desember 2018

Bondens marked i Kristansand

01.12.2018 kl 10:00 - 15:00
Nedre torv i Kristiansand, Rådhusgata 10
Kristiansand,
+ Google Map

Siste Bondens marked i Kristiansand før jul!

Les mer »

Bondens marked i Arendal

08.12.2018 kl 10:00 - 14:00
Torvet i Arendal, Torvet 1
Arendal,
+ Google Map

Siste Bondens marked før jul! Og en god mulighet til å skaffe seg smakfulle skatter til julebordet.

Les mer »

Grimsvollen julemasked 2018

09.12.2018 kl 14:00 - 18:00
Grimsvollen, Grimsvollen
Kristiansand,
+ Google Map

Tradisjonen tro blir det et gedigent julemarked på Grimsvollen i Kristiansand. Hele gata stenges for trafikk og en masse stands kommer i stedet. Og midt i mylderet finner du Smakfulle skatter fra Dragetoppen. Selv om du kan betale med både kort, kontant og Vipps hos oss, så er det ganske så forskjellig hva de forskjellige utstillerne aksepterer. Derfor er det lurt å ta med både kontanter, mobil og kort. Og et lite tips: bruk kort hos de som har kortterminaler.

Les mer »

april 2019

Påskemarked i Kragerø

20. april kl 10:00 - 15:00
Torget i Kragerø, Storgata 3
Kragerø,
+ Google Map

Påskens vakreste marked! Kan det kalles noe annet når Bondens marked, og mange andre flokker seg til sentrum av Kragerø på påskeaften. Det blir masse folk og mye godt å velge i.

Les mer »

Bondens marked Birkelunden

27. april kl 10:00 - 16:00
Birkelunden, Oslo, Birkelunden
Oslo,
+ Google Map

Etter mange kalde måneder er endelig Bondens marked tilbake på Birkelunden. Og vi kommer også. Kommer du?

Les mer »

mai 2019

Bondens marked i Kristiansand

4. mai kl 10:00 - 15:00
Nedre torv i Kristiansand, Rådhusgata 10
Kristiansand,
+ Google Map

Endelig er Bondens marked tilbake i Kristiansand etter vinterdvalen. Og vi er selvfølgelig også med, med våre smakfulle skatter. Trenger du noe godt tilbehør til grillmaten, enten du skal grille kjøtt, fisk eller grønnsaker, så finner du det hos oss. Og skal du ha en hyggelig sammenkomst med ost og kjeks, så finner du det lille ekstra i Dragetoppens telt.

Les mer »

Matmarknad i Mandal

5. mai kl 12:00 - 16:00
Kulturfabrikken i Mandal, Keiser Nicolaus gate 8-12
Mandal,
+ Google Map

På Kulturfabrikken, Nedre Malmø blir det arrangert matmarknad for første gang. Og vi er selvfølgelig også med, med våre smakfulle skatter. Trenger du noe godt tilbehør til grillmaten, enten du skal grille kjøtt, fisk eller grønnsaker, så finner du det hos oss. Og skal du ha en hyggelig sammenkomst med ost og kjeks, så finner du det lille ekstra i Dragetoppens telt.

Les mer »

Bondens marked i Arendal

11. mai kl 10:00 - 14:00
Torvet i Arendal, Torvet 1
Arendal,
+ Google Map

Endelig er Bondens marked tilbake i Arendal etter vinterdvalen. Og vi er selvfølgelig også med, med våre smakfulle skatter. Trenger du noe godt tilbehør til grillmaten, enten du skal grille kjøtt, fisk eller grønnsaker, så finner du det hos oss. Og skal du ha en hyggelig sammenkomst med ost og kjeks, så finner du det lille ekstra i Dragetoppens telt.

Les mer »

Vårfest i Lyngdal

18. mai kl 10:00 - 15:00

Vårfesten i Lyngdal sentrum er en tradisjon. Denne gangen er det dagen etter feiringen av nasjonaldagen vår. Og vi er selvfølgelig også med, med våre smakfulle skatter. Trenger du noe godt tilbehør til grillmaten, enten du skal grille kjøtt, fisk eller grønnsaker, så finner du det hos oss. Og skal du ha en hyggelig sammenkomst med ost og kjeks, så finner du det lille ekstra i Dragetoppens telt.

Les mer »

juni 2019

Bondens marked i Kristiansand

1. juni kl 10:00 - 16:00
Nedre torv i Kristiansand, Rådhusgata 10
Kristiansand,
+ Google Map

Sommeren er kommet og tid for de enkle men gode måltider. Og til de gode måltider hører selvfølgelig også våre smakfulle skatter med. Trenger du noe godt tilbehør til grillmaten, enten du skal grille kjøtt, fisk eller grønnsaker, så finner du det hos oss. Og skal du ha en hyggelig sammenkomst med ost og kjeks, så finner du det lille ekstra i Dragetoppens telt.

Les mer »
+ Export Events