Kjøttdeig er en allsidig base for en middag, eller en varm lunsj.
Her kommer en variant med inspirasjon fra det koreanske kjøkken. Servér med ris til, jasmin er det beste til denne oppskriften.
Print Recipe
Kjøttgryte på koreansk
Koke/steketid |
20 minutter |
Koke/steketid |
20 minutter |
|
|
Instruksjoner
Forberedelser
Finhakk løk og hvitløk. Skrell og finhakk ingefær.
På komfyren
Varm oljen i en stor stekepanne.
Når oljen er varm, ha i løk, hvitløk og ingefær. Stek på middels varme til løken er blank.
Ha i kjøttdeigen og stek på litt sterkere varme, mens du deler opp kjøttet.
Når kjøttet er gjennomstekt og fuktigheten er borte, bland inn sukker, chili, soyasaus og sesamolje.
Kok opp og ta panna av varmen.
Strø over de ristede sesamfrøene og vårløken.
-