Kjøttgryte på koreansk
Porsjoner Forberedelse
4personer 5minutter
Koke/steketid
20minutter
Porsjoner Forberedelse
4personer 5minutter
Koke/steketid
20minutter
Ingredienser
Det lille ekstra
Instruksjoner
Forberedelser
  1. Finhakk løk og hvitløk. Skrell og finhakk ingefær.
På komfyren
  1. Varm oljen i en stor stekepanne.
  2. Når oljen er varm, ha i løk, hvitløk og ingefær. Stek på middels varme til løken er blank.
  3. Ha i kjøttdeigen og stek på litt sterkere varme, mens du deler opp kjøttet.
  4. Når kjøttet er gjennomstekt og fuktigheten er borte, bland inn sukker, chili, soyasaus og sesamolje.
  5. Kok opp og ta panna av varmen.
  6. Strø over de ristede sesamfrøene og vårløken.
  7. Servér sammen med risen.