18feb

Tortelini med kremet hvitløkssaus

Selv om det er gøy å lage alt fra grunnen av, er det ikke alltid nødvendig. Vi kjøper ofte fant tortelini på tilbud i butikken. De vi kjøpte sist var med mozzarella og tomat, men sausen passer til alle typer tortelini, og andre fyllte pastaformer.

Resten av ingrediensene har vel de fleste i huset?

Print Recipe
Tortelini med kremet hvitløkssaus
Cuisine Italiensk
Forberedelse 5 minutter
Koke/steketid 15 minutter
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Cuisine Italiensk
Forberedelse 5 minutter
Koke/steketid 15 minutter
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Kok opp en gryte med vann og kok tortelinien som anvist på pakken. Hell av vannet og la tortelinien dryppe av seg.
  2. Smelt smør i en passe stor gryte og ha i hvitløken. Og la hvitløken surre i 1 minutt eller så.
  3. Ha i melet og rør godt rundt slik at det ikke brenner seg.
  4. Når melblandingen har fått en lys, gylden farge helles buljong og melk i mens du rører godt slik at du blir kvitt alle klumper.
  5. Kok opp og ha i parmesanen. Rør til parmesanen har smeltet.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Ha i den ferdig kokte tortelinien, og dryss basilikum over.

1 thought on “Tortelini med kremet hvitløkssaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.