Kontakt oss

Kontakt oss

Vi svarer gjerne på spørsmål.

  Tlf.: +47 905 24 546
  Epost: post@dragetoppen.no
  Adresse: Magnus Barfots vei 11A, 4633 Kristiansand
  Org.nr.: 976527550 MVA

  Om oss

  Hei og velkommen til Dragetoppen

  Dragetoppen ligger på Fagerholt i Kristiansand. Men hvem er vi? Vi er Cheryl og Thea som har samlet drager i en kvinnealder (og litt til) og bor på en topp litt utenfor Kristiansand. Her lager vi mat vi liker, og som vi har fått mye skryt for. I tillegg lager vi en rekke spennende tilbehør, som chutneys, relishes, marinader, urtete, krydderblandinger og salter,  som vi selger på markeder og selektive butikker.

  Vi er opptatt av å bruke lokal råvarer og bruker tradisjonelle metoder som sylting, safting, hermetisering og tørking. Samtidig henter vi inspirasjon fra hele verden og gir tradisjonelle oppskrifter en moderne og internasjonal vri. Det håper vi du liker!

  Nå vil vi gjerne dele våre retter med andre. Hos oss går det mye i retter fra India, Italia og Kina. Men også retter fra resten av verden. Det som er godt og vi kan få til, det lager vi.

  Håper rettene faller i smak og ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

  Med vennlig hilsen Thea og Cheryl.

  Ofte stilte spørsmål

  Hvor får vi råvarer fra? Grønnsakene vi bruker kommer for det aller meste fra lokale produsenter på Agder. Gresskar kommer fra Slettene hage på Birkeland. Jordbær kommer fra Mjaaland Gård i Marnardal. Honning fra Halleland Honning i Bygland. Rødbeter fra Øvre Åbål i Birkeland. Bare for å nevne noen.

  Er smaksskattene økologiske? Ja og nei. Vi bruker økologiske råvarer (sertifiserte sådan) så mye som mulig. Men ikke alle råvarene vi har tilgang til er økologiske, så vi har ikke søkt om Debiogodkjenning på våre smaksskatter.

  Flere spørsmål og svar vil komme etterhvert.